streda 23. januára 2013


Exteriérové živicové kvetináče z f.my kochlik


Tieto živicové kvetináče sú extra odolné voči mrazu, až do mínus 65°, UV žiareniu a mechanickému poškodeniu, sú ľahké a preto sú tieto kvetináče úplne inou kategóriou v porovnaní s bežnými plastovými, ktoré po krátkom čase na slnku vyblednú a stanú sa krehké a preto sa rýchlo rozpadnú. Kvetináče z kochlika si zachovávajú svoju pôvodnú farbu. Naši zákazníci si do týchto kvetináčov najčastejšie nechávajú nasadiť ihličnany, ktoré vytvoria estetickú deliacu bariéru, ale do to tých väčších je  možné vysádzať i ovocné stromy vypestované na tento účel. 
Hrúbka steny je v porovnaní s bežnými kvetináčmi 6x väčšia, to zabezpečí odolnosť voči prasknutiu aj pri neopatrnom zaobchádzaní. Vďaka hrubej stene sa korene rastlín neprehrievajú v lete a v zime sú lepšie izolované, takže korene nepremrznú.
Trendové tvary a štýlové farebné kombinácie charakterizujú kvetináče súčasnosti.




Vhodné sú pre interiér aj exteriér, vždy si nájdu miesto kde vynikne ich vyzývavý dizajn. Priateľské k rastlinám aj k vašej peňaženke, nakoľko vydržia veľmi dlho a vy nemusíte viac krát investovať. Môžte si vybrať z dizajnových kvetináčov ale aj z rustikálnych či moderných. Široká škála farieb uspokojí každého zákazníka. V ponuke sú aj interiérové a exteriérové  svietiace kvetináče.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára