streda 10. októbra 2012

Fantázii sa medze nekladú

Dekoračné a dizajnové živicové kvetináče


     Pri umiestnení interiérových či exteriérových rastlín si môžete vybrať zo širokej škály atraktívnych a nezvyčajných kvetináčov a nádob z našej firmy KOCHLIK,  ktoré by mali harmonizovať s rastlinou a okolím, prípadne zdôrazniť jej príťažlivosť.
Naša firma ponúka naozaj široký sortiment dekoratívnych nádob v rôznych farbách a veľkostiach /priemer od 25 do200 cm/, ktorých výhodou je, že sú nerozbitné, ľahké, mrazuvzdorné / -60  + 85 stupňov/ a odolné ÚV žiareniu. Rastlinám sa v nich mimoriadne darí, lebo v lete sa materiál nerozpáli, voda sa odparuje pomalšie a korene nevysychajú. Keďže sú odolné proti mrazu, môžeme ich bez rizika nechať na balkóne či záhrade aj v najväčšej zime. A keďže sú aj nerozbitné, v prípade, že by vám ich vietor prevrátil, nádobe sa nič nestane a vy nemusíte znovu investovať. Ak sú kvetináče špinavé, stačí zobrať vodu a kefku a opäť sú ako nové.
Výhodou je, že do našich dekoratívnych nádob možno rastliny sadiť priamo, ale možno ich využiť aj ako vonkajšie nádoby, ktoré plnia estetickú funkciu. Vtedy dáme na dno dekora - tívnej nádoby vrstvu štrku alebo keramzitu a až potom na ňu postavíme kvetináč s rastlinou. Pomáha to zvýšiť vzdušnú vlhkosť okolo rastliny. Ak sa teda rozhodnete pre naše kvetináče, kúpite si vlastne dva v jednom.
     Okrem dekoratívnych nádob ponúka naša firma aj iné záhradné doplnky z tejto super živice /PE/, ako sú sochy, stĺpy, reliéfy, džbány, amfory, debničky, novinkou sú veľmi estetické psie búdy rôznych veľkostí s vankúšikmi, ktorých výhodou je, že sú umývateľné a teda i hygienické odolné proti mrazu, nerozbitné a veľmi vkusné, vhodné do pekných záhrad.
Ďalšou novinkou je záhradný nábytok v rôznych farbách, ktorý vyzerá ako ratanový, ale tak ako dekoratívne nádoby a psie búdy, odoláva poveternostným podmienkam a môže ostať na terase či v záhrade po celý rok. V cene kresla je aj vankúšik.
Zaujímať by vás mohli aj  sochy, lebo tým, že sú ľahké, dajú sa  bez problémov premiest -
ňovať z miesta na miesto, raz na terasu, do kvetinového záhonu, oživiť prázdne miesto, v zime postaviť ku krbu. Tu sa fantázii medze nekladú. Ak chcete, aby bola socha ťažká, jednoducho ju naplníte vodou alebo pieskom. Na spodku sochy je otvor aj s uzáverom.
Tovar z našej firmy je ideálny pre záhradných architektov, výborne sa s ním manipuluje, pretože je ľahký a nerozbitný, ľahko sa vynesie na terasu na streche, a ak dom nemá výťah je to o to ľahšie. A ani odborník na statiku nebude mať komentár. Dekoratívne kvetináče a záhradné doplnky z našej firmy sú určené náročnejším klientom, ktorí vedia oceniť ich kvalitu a ich dokonalé prevedenie.
     Dúfam, že aj našim klientom sa budú páčiť tieto farebné dekoratívne kreácie a tešíme sa na vašu návštevu vo firme.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára