piatok 5. októbra 2012

Zelená oáza na malom priestore

Máte v byte málo miesta na kvetiny a napriek tomu ich chcete? Ponúkam obraz na stenu, do ktorého si môžete vysadiť kvetinky a rastliny podľa vlastného vkusu. V ráme sa nachádza špeciálna tkanina s otvormi, do ktorých sa vsunie zem a koreňový bal rastliny. Ak chcete rastliny vysadiť hustejšie, jednoducho si tkaninu narežete tam, kde plánujete rastlinu vysadiť.
Voda na zavlažovanie a živiny tečú z hadíce, ktorá sa nainštaluje  okolo celej časti rámu. Zvyšná voda sa zhromažďuje v nádrži v dolnom ráme a je znovu čerpaná na ďalšie zavlažovanie. Tam sa nachádza i malé čerpadlo na elektriku. Je možné ho napojiť i na časovacie hodiny ak idete na dlhšiu dobu preč. Ak čerpadlo nechcete, jednoducho rastliny sprejujete.  Pre tento druh výsadby je vhodné nespočetné množstvo druhov rastlín - od trpasličieho ihličnatého stromu po rôzne bylinky alebo kvitnúce rastliny. Izbová teplota umožňujú pestrejšie možnosti výsadby.
Zelený obraz má veľa výhod. Púta pozornosť a  tiež vytvára príjemnú klímu.  Poskytuje vyššiu vlhkosť v izbe  a zlepšuje kvalitu ovzdušia. Zavesením obrazu  ušetríte priestor. Obraz sa vyrába vo viacerých farbách a má rozmery 100x60x12 cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára